Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (17 Mayıs 2019)

17.05.2019 11:33

17 Mayıs 2019 haftasında 4’ü Türk yapımı toplam 9 film vizyona giriyor. "John Wick 3: Parabellum" 16 Mayıs 2019 Perşembe günü vizyondaki yerini alırken; kalan 8 film 17 Mayıs 2019 Cuma günü gösterime giriyor.

 

John Wick 3: Parabellum

John Wick’in yeni düşmanı Mark Dacascos’un hayat verdiği Zero, aslında kahramanımıza çok büyük bir saygı duyuyor. Hatta ünlü aktör Mark Dacascos eğer düşman olmasalar, ikilinin oldukça iyi dost olabileciğini belirtiyor. Ancak, Zero’nun saygısı ve hayranlığı, John Wick’i öldürmeye çalışmasına engel olmuyor. Üstelik John Wick’in bu sefer tek problemi Zero da değil. Kahramanımız en önemli kuralı ihlal ederek, Continental Hotel’de birini öldürüyor. Bunun üzerine, John Wick için 14 milyon dolarlık bir ödül konmuş, üyeliği iptal edilmiş, diğer üyelerle iletişimine son verilmiş ve Continental Hotel’in bütün hizmetlerinden men edilmiş oluyor Otelin yöneticisi Winston, John Wicke’e kaçması için bir saat süre veriyor.

 

Uglydolls

Uglyville kasabasında yaşayan Uglydolls halkı her zaman mutludur. Aralarında en özgür ruhlu ve enerjik olan Moxy, kasabanın diğer tarafında ne olduğunu merak etmektedir. En yakın arkadaşıyla birlikte bu merakını gidermek üzere yola koyulan Moxy, dağın diğer tarafında buldukları şehir tarafından adeta büyülenir! Fakat oyuncakların geleneksel eğitim gördüğü ve mezun olmalarının ardından kendilerine sevecen bir sahip aramaya başladıkları bu şehir, pek de göründüğü gibi değildir.

 

Kim Daha Mutlu?

Mutluluğun sırrını evlilikte arayan Bilge; nikah masasına oturmak üzere olan kuzeni Şükran’a gıpta etmektedir. Şükran ise sahip olmadıklarının peşindedir. Her ikisinin gözünde de mükemmel bir evliliğe sahip olan Aylin’in ise bambaşka bir derdinin olduğunu kimse bilmemektedir.

 

Bisikletler

Çok güzel, küçük, şirin bir kasabada rengârenk bisikletler mutlu bir hayat sürmektedir. Kahramanımız Spidi, oldukça cesur, dost canlısı bir dağ bisikletidir ve kasabanın postanesinde çalışmaktadır. Ancak en büyük hayali bir yarış bisikleti olmaktır. Günün birinde, efsanevi yarış bisikleti Rak kasabaya geri döndüğünde, Spidi yarış bisikleti olabilmek için Rak’tan yardım ister. Fakat Rak, Spidi gibi iyi kalpli değildir ve Spidi için başka planları vardır.

 

Lanetli Kapı: Paranormal Orman

Küçük bir kasabada, normal bir hayat süren ailenin hayatı, orman gezintisine çıktıkları bir günde buldukları bir kapı ile çok değişecektir. Kapıyı bulmalarının ardından türlü şanssızlıklarla hayatı kötüye gitmeye başlayan aile, kapının sırrını merak eder. Bu kapı sadece artık kullanılmayan bir kapı mı, yoksa kimsenin öğrenmek istemeyeceği karanlık bir gerçeğe açılan bir kapı mıdır?

 

Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği

Oldukça genç, güzel ve dikkat çekici bir kadın olan Claire, babasından kalan bir otelde üvey annesinin yüzünden hizmetçi gibi çalışmaktadır. Ancak; üvey annesinin sevgilisi, genç kadına aşık olur ve üvey annesi Maud’un, Claire’e bu olayla birlikte hiç tahammülü kalmaz. Üvey annesinden kaçan Claire, kendisine bir barınak bulduğunda 7 prensle karşılaşır ve asıl macera bundan sonra başlar.

 

Ne Olur Gitme

60’larındaki emekli kiralık katil Kudret, sakin bir hayat sürebilmek için huzurlu, küçük bir kasabaya yerleşir. Kudret eski hayatını arkasında bırakmak istese de, geçmişi onun peşini bırakmamaktadır.

 

İçerdekiler

Bir öğretmen, darbe döneminde gözaltına alınır ve tutuklama kararı olmaksızın siyasi şube başkomiseri tarafından 185 gün boyunca baskı altında sorgulanır. Eşiyle görüşme şansını yakaladığında, karşısına çıkan baldızı olunca, psikolojik boyuta geçilir. İzleyici, kimin hangi durumda haklı ya da haksız olabileceğini sorgulamaya başlar. 


Gün Batımı

Ebeveynlerine ait şapka dükkanında çalışmak isteyen Irisz’e, dükkanın yeni sahibi bu imkanı vermez. Irisz şehirden ayrılmayı reddedince, 1. Dünya Savaşı’nın ortasında Budapeşte’de bir başına kalır ve güçlü bir kadına evrilir.