Coppola’nın Yeni Filminde Jude Law ve Shia Labeouf Rüzgarı Esecek

17.05.2019 11:38
Coppola’nın Yeni Filminde Jude Law ve Shia Labeouf Rüzgarı Esecek

Ünlü yönetmen Francis Ford Coppola’nın çok uzun yıllardır konuşulan filmi “Megalopolis”ten sinemaseverlere müjdeli haberler geliyor!


The Godfather” serisinin de yaratıcısı olan, tam 5 Oscar ödülü sahibi Francis Ford Coppola, yeni filmi “Megalopolis”in senaryosunu 1980’lerin başında kaleme almasına rağmen; Coppola’nın diğer projeleri hep Megapolis'in önüne geçmişti. 2001’de projenin prodüksiyonuna başlandığında 11 Eylül Saldırısı sebebi ile proje yine rafa kalkmıştı.

 

80 yaşında olmasına rağmen Coppola’nın vazgeçmediği proje nihayet hayata geçiyor! New York’ta bir ütopya yaratmayı amaçlayan, ancak şehrin belediye başkanı tarafından engellenen bir mimarın hikayesini konu alan “Megalopolis”te Jude Law’ın rol alacağı resmi olarak duyuruldu. Sinemaseverlerin merakla beklediği filmde Jude Law’a, “Transformers”, “Constantine” ve “Ben,Robot” filmlerinden Shia Labeouf’un eşlik edeceğine, resmi olarak duyurulmamış olsa da, kesin gözüyle bakılıyor.

 

Francis Ford Coppola’nın ismi bile bir çok sinemaseveri heyecanlandırmaya yeterken; bu kadar büyük bir ustanın yıllardır aklında olan projenin sinema perdesiyle buluşmasını bizler de merakla bekliyoruz.