Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2’den Karakter Posterleri Geldi

17.05.2019 13:59
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2’den Karakter Posterleri Geldi

Vizyona girmesine sayılı günler kala; sevilen animasyon filmi “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2”den karakter posterleri paylaşıldı.


Özellikle evcil hayvan sahiplerinin çok severek izledikleri animasyon filmi “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı”nın ardından, evcil hayvanlarımızın sırlarını konu alan “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2” de Türkiye seyircisiyle 7 Haziran 2019 tarihinde buluşmaya hazırlanıyor.

 

“Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” serisinin ilk filmi, Manhattan'da bir apartman dairesinde, sahibi Katie ile mutlu bir hayat yaşayan Max’in, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle birlikte gözden düştüğünü hissetmeye başlamasıyla gelişen olaylar dizisini konu alıyordu. Başta rakip olan ikili, daha sonra iş birliğine varıyor ve Snowball adlı beyaz tavşanın, sahipleri tarafından terk edilmiş tüm ev hayvanlarını örgütleyerek evlerinde mutlu yaşayan hayvanlara ve sahiplerine karşı planladığı komployu bozmaya çalışıyorlardı. “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2”de ekibe yeni katılan üyelerle macera büyümeye devam ediyor.

 

Senaryosunu “Çizmeli Kedi”, “Hop”, “Minyonlar” ve serinin ilk filmi “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı”nın da senaryolarında imzası olan Brian Lynch’ın yazdığı “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2”nin yönetmen koltuğunda ise Chris Renaud oturuyor.

 

Merakla beklenen animasyon filminden son yayınlanan karakter afişleriyle birllikte, daha önce yayınlanmış karakter afişlerini de eklediğimiz galerimizi aşağıda görebilirsiniz.