Luca Guadagnino’nun Yeni Filmi The Staggering Girl’e Ait İlk Görseller ve Poster Yayınlandı

20.05.2019 11:42
Luca Guadagnino’nun Yeni Filmi The Staggering Girl’e Ait İlk Görseller ve Poster Yayınlandı

Luca Guadagnino‘nun Valentino markasını konu olarak seçtiği ve olayları bu bağlamda kurguladığı, Julianne Moore’lu 35 dakikalık kısa filmi "The Staggering Girl"e ait ilk afiş ve görseller yayınlandı. 

 

Film, dünya prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nin "Yönetmenlerin 15 Günü" seçkisinde yaptı.

 

"Call Me by Your Name" ve "Suspiria" filmleriyle dünya çapında beğeni toplayan yönetmen Luca Guadagnino; şu sıralar ise prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nin "Yönetmenlerin 15 Günü" seçkisinde yapan "The Staggering Girl" isimli kısa filmiyle adından söz ettiriyor. 35 dakikalık kısa filmde Luca Guadagnino, Valentino moda evinin yaratıcı direktörü Pierpaolo Piccioli’nin hayatı ile birlikte moda dünyasına ışık tutuyor.

 

Moda sektörünü sinemaya taşıyan filmin başrolünü üstlenen isim, en son "Gloria Bell"de izlediğimiz Julianne Moore. Başarılı oyuncuya oyuncu kadrosunda Kyle MacLachlan, Marthe KellerKiki Layne, Mia Goth ve Alba Rohrwacher gibi isimler eşlik ediyor. Kısa filmin senaryosunu "Vinyl" dizisinin senaryosunu Michael Mitnik; bestelerini ise Oscar ödüllü "Ryuichi Sakamoto" hazırladı. Görüntü yönetmenliğini Guadagnino’nun "Call Me by Your Name" ve "Suspiria" dâhil olmak üzere pek çok projesinde birlikte çalıştığı Sayombhu Mukdeeprom üstlendi.