Godzilla King Of The Monsters Filminin IMAX'e Özel Afişi Yayınlandı

20.05.2019 16:04
Godzilla King Of The Monsters Filminin IMAX'e Özel Afişi Yayınlandı

İlk kez 1954 yılında sinemaseverlerin karşısına çıkan "Godzilla", bugüne kadar yayınlanmış pek çok versiyonunun ardından şimdi de "Godzilla: King of the Monsters" ile beyaz perdeye hazırlanıyor. Serinin yeni filmine ait IMAX özel afişi yayınlandı.

 

Yapımcılığını Legendary'nin üstlendiği ve hayli yüksek bir gişe beklentisine sahip olan film, Godzilla canavarının hikayeleştirildiği 35., Hollywood stüdyolarında çekilen 3. film olarak kayıtlara geçecek. 2014 yılında çıkan "Godzilla" filminin devamı niteliğinde karşımıza çıkacak olan "Godzilla: King of the Monsters" filminden bugüne kadar yayınlanan poster ve görüntülerden çıkarılan sonuçlara göre bu filmde; Godzilla'nın üç başlı Ghidorah ile verdiği savaşa tanıklık edeceğiz. (Elbette canavarlar arasında yaşanan bu çatışmalar, insanlığı da derinden etkileyecektir!)

 

Yönetmenliğini Michael Dougherty'nin üstlendiği filmin oyuncu kadrosundaki isimlerden bazıları ise "Stranger Things" dizisiyle tanıdığımız Millie Bobby Brown ve Emmy ödüllü Kyle Chandler

 

Godzilla serisinin yeni filmi "Godzilla: King of the Monsters", 31 Mayıs'ta vizyona girecek