John Wick 4’ün Vizyon Tarihi Açıklandı!

21.05.2019 13:07
John Wick 4’ün Vizyon Tarihi Açıklandı!

17 Mayıs tarihinde John Wick serisinin 3. Filmi olan “John Wick 3: Parabellum”un vizyona girmesinden sadece birkaç gün sonra serinin 4. Filmi için vizyon tarihi açıklandı!


Sevilen aksiyon filmi serisi John Wick, henüz ismi açıklanmayan 4. Film için hayranlarını çok uzun süre bekletmeyeceğinin sinyallerini verdi. “John Wick 3: Parabellum” gişede kırılmayan rekor bırakmayan “Avengers: Endgame”ı alt etmesi ve serinin ilk iki filminin açılış hasılat toplamından daha fazla hasılat elde etmesinin ardından, 4. Filmin onayı gecikmedi. “John Wick 4”ün planlanan vizyon tarihi 21 Mayıs 2021 olarak açıklandı.

 

Serinin devam filminde, Keanu Reeves'in yine John Wick olarak seyirci ile buluşmasının yanı sıra Ian McShane, Laurence Fishburne gibi isimlerin de aynı şekilde geriye döneyeceği tahmin ediliyor. “John Wick 4”ün yönetmenliğini ise serinin önceki filmlerinde olduğu gibi Chad Stahelski'nin üstlenmesi  bekleniyor.

 

John Wick, 2 yıl sonra hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanırken;  eğer henüz okumadıysanız “John Wick 3: Parabellum”un gişe başarısına dair haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.