Komedi Filmi Stuber’dan İkinci Fragman Geldi!

22.05.2019 11:06

Michael Dowse yönetmenliğindeki aksiyon dolu komedi filmi “Stuber”dan yepyeni bir fragman sinemaseverlerin beğenisine sunuldu!


It’s All Gone Pete Tong”, “Ya Aşksa”, “Avanak” ve “Fubar” yapımları ile tanınan yönetmen Michael Dowse’ın yönettiği “Stuber”; bir dedektif ve bir Uber sürücüsünün sürprizlerle dolu gecesini eğlenceli bir dille sinema perdesine aktarıyor. Aksiyonun da hiç ara vermediği filmin ismi ise Uber sürücüsünün adının Stu olmasından esinleniyor.

 

“Stuber”da Stu’ya “The Big Sick”, “Başımıza Gelenler” ve “Merkezi İstihbarat” yapımları ile tanınan Pakistan asıllı aktör Kumail Nanjiani hayat verirken; Dedektif Vic’e ise "Galaksinin Koruyucuları” ve “Avengers: Sonsuzluk Savaşı" yapımlarından tanınan Dave Bautista hayat veriyor.

 

Merakla beklenen komedi filminin oyuncu kadrosunda Natalie Morales, Karen Gillan, Iko Uwais, Scott Lawrence gibi isimler de kendilerine yer buluyor.

 

İkinci fragmanı izleyicilerle buluşan “Stuber”, Amerika ile aynı tarihte, 12 Temmuz’da ülkemizde de vizyondaki yerini alacak.

 

Komedi filmi "Stuber"dan yayınlanan ikinci fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.