Dark Dizisinin 2. Sezonuna Ait Görüntüler Yayınlandı

22.05.2019 14:47
Dark Dizisinin 2. Sezonuna Ait Görüntüler Yayınlandı

İlk sezonu beğeni toplayan ve hayli ses getiren Alman yapımı Netflix dizisi "Dark"ın 2. sezonuna ait görüntüler yayınlandı. 

 

Almanya’nın Windem isimli kasabasında iki çocuğun kaybolmasıyla başlayan gizemli olayları konu edinen dizi ilk başlarda yavaş ilerlese de bölümler ilerledikçe hızını arttırarak herkesi şaşırtmıştı.

 

Senaristliğini Jantje Friese’nin yaptığı ve Baran bo Odar tarafından yönetilen gizem dolu drama dizisi "Dark"ın oyuncu kadrosundaki isimlerden bazıları ise; birçok ödüle aday gösterilen 20 yaşındaki Louis Hofmann‘ın yanı sıra Anna König, Roland Wolf ve Jördis Triebe. Dizinin yeni sezonunun yaratıcı kadrosundan ya da oyuncu kadrosunda kimlerin geri döneceği henüz kesin olarak açıklanmasa da yeni sezona dair bilinenlerden bir tanesi 2. sezonun 10 bölümlük 1. sezonun aksine 8 bölümden oluşacak olması.

 

Birinci sezonun ilgiyle izlenmesi nedeniyle ikinci sezonu da çok çabuk onay alan dizinin çekimleri 25 Temmuz’da Berlin ve civarında başladı ancak net bir yayın tarihi açıklanmadı.