Minions’ın İkinci Filminin İsmi ve Vizyon Tarihi Açıklandı

23.05.2019 13:38
Minions’ın İkinci Filminin İsmi ve Vizyon Tarihi Açıklandı

Çok sevilen minik, sarı animasyon kahramanları “Minions” ile ikinci defa beyaz perdede buluşma tarihimiz ve sempatik kahramanlarımızın yeni filminin ismi paylaşıldı.


2015 yılının en sevilen animasyon filmi olan “Çılgın Hırsız” spin-off’u “Minions” serisinin yeni filminin adı “Minions: The Rise of Gru” olarak açıklandı.

 

“Minions” da dahil olmak üzere tüm “Çılgın Hırsız” serisi, dünya çapında 3,7 milyar doların üzerinde hasılata ulaşaral “en yüksek hasılatlı animasyon filmi” olarak sinema dünyasına ismini yazdırmıştı. Minions serisinin ilk filminde; Minionların kendilerine hizmet edecek, kötü bir lider arayışının hikayesini izlemiştik. Becerisizlikleri ile, yanında işe başladıkları bütün ünlü kötülerin ölümüne neden olan minionlar; en sonunda Antarktika’ya yerleşmiş, orada yaşamaya başlamıştı. Daha sonra; 3 maceracı minion olan Stuart, Kevin ve Bob Amerika’ya seyahati ile bu kader değişmişti.

 

“Minions 2: The Rise of Gru”da ise yine kahramanlarımız Stuart, Kevin ve Bob süpermarketten muzlarını alamazlar. Bu sebeple Beyaz Saray’a gidip şikayetçi olurlar. Şikayet etmeye gittiklerinde ise kovulurlar. Buna çok sinirlenen minyonlar; bu yüzden ABD hükümetini devirmeye çalışırlar! Bütün bunlar olurken, kahramanımız Gru’nun ise gençliğine dönüyoruz. Gru minionlarla tanışır, ve onların muzlarını almasını sağlar!

 

“Minions 2: The Rise of Gru” Amerika’da 3 Temmuz 2020, Türkiye’de ise 28 Ağustos 2020’de vizyonda sevenleriyle buluşmak için hazır olacaklar.