Orange Is The New Black'in 7. ve Final Sezonundan Fragman Geldi

23.05.2019 13:37

Netflix’in sevilen hapishane dizisi “Orange Is The New Black”in 7. sezonundan bir fragman ve sezonun başlama tarihi paylaşıldı.


Başladığı 2013 yılında 19 dalda Emmy adaylığı kazanan  “Orange Is The New Black” bütün sezonları boyunca da 6 dalda Golden Globe adaylığına layık görüldü. 6 yıldır devam eden macerasına 2019 Ekim’inde son vermesi planlanan “Orange Is The New Black”in 7. sezonu 26 Temmuz tarihinde Netflix üzerinden hayranları ile son kez buluşacak. Dizinin final sezonu 13 bölümden oluşuyor.

 

İşlediği bir suç yüzünden hapse giren Piper Chapman’ın, hapiste eski sevgilisiyle karşılaşmasını ve hapishane ortamında hayatta kalma mücadelesini ele alan “Orange Is The New Black”in yaratıcısı aynı zamanda “Weeds” dizisinden de tanıdığımız Jenji Kohan. “Orange Is The New Black”in final sezonunda ise Piper’in dışarıdaki yaşamla mücadelesi, Taystee’nin, diğer mahkumların hikayelerinin yanı sıra, bir ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya kalması ve Cindy ile olan dostluğunu izleyeceğiz gibi görünüyor.

 

Merakla beklenen “Orange Is The New Black”in 7. ve final sezonuna ait fragmanı yukardan izleyebilirsiniz. Aşağıda ise dizinin son sezonuna ait iki görseli bulabilirsiniz.