Jesse Eisenberg ve Imogen Poots’u Bu Yıl İçerisinde İkinci Kez Beraber İzleyebileceğimiz The Art of Self-Defense’in Posteri Yayınlandı

23.05.2019 22:42
Jesse Eisenberg ve Imogen Poots’u Bu Yıl İçerisinde İkinci Kez Beraber İzleyebileceğimiz The Art of Self-Defense’in Posteri Yayınlandı

Vivarium’dan sonra Jesse Eisenberg ve Imogen Poots’u başrol kadrosunda yeniden bir arada görebileceğimiz ayrıca onlara bir de Alessandro Nivola’un eklendiği, Dünya prömiyerini yaptığı SXSW Film Festivali’nde beğeniyle karşılanan The Art of Self-Defense’ten yeni bir poster yayınlandı.

 

Mark Zuckerberg’i canlandırdığı The Social Network filmi ile sinema dünyasında başarılı bir çıkış yakalayan Jesse Eisenberg; bu filmden sonra oyunculuğunu tekrar tekrar kanıtlayabileceği değişik roller ile de karşımıza çıkmıştı. Yani, rol aldığı her filmde oyunculuğunu daha da geliştiren Jesse Eisenberg, bu yıl da The Art of Self–Defense filmiyle bir kez daha adından söz ettirmeye hazırlanıyor. 

 

İlk uzun metrajlı film denemesini 2014 yapımı Faults ile yapan yönetmen Riley Stearns’in yazıp yönettiği film, bir gece motosiklet çetesi tarafından saldırıya uğradıktan sonra kendini nasıl koruyacağını öğrenmek için mahallenin karate kursuna katılan Casey’nin öyküsünü anlatıyor. En nihayetinde karizmatik karate hocası ve kahverengi kuşaklı Anna’nın yardımıyla yaşadığı bu travmatik olayın etkisinden kurtulmayı başaran Casey, hayatında ilk kez özgüven sahibi olmaya başlar. Ancak herşey tam da yoluna girdi sanarken Casey’nin karate hocasının gece kurslarına katılmaya başlamasıyla dünyası bir anda şiddet dolu bir yere dönüşür.

 

Dünya prömiyerini geçtiğimiz mart ayında SXSW (South by South West) Film Festivali’nde yapan The Art of Self-Defense, festivalin en çok konuşulan filmlerinden biri olmayı da başardı.