Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (24 Mayıs 2019)

24.05.2019 10:51

24 Mayıs 2019 haftasında 1’i Türk yapımı toplam 6 film vizyona giriyor. 


Aladdin

Agrabah pazarlarından yiyecek çalarak geçinmesine rağmen altın gibi bir kalbi olan Aladdin'in hayatı, Harikalar Mağarası'nda bulduğu sihirli lamba ve 3 dileğini gerçekleştirecek lamba cini ile tamamen değişmesini anlatmaktadır. Aladdin, babası tarafından başka biriyle evlendirilmeye zorlanan Prenses Jasmine'e kavuşmaya çalışır.

 

Aykut Enişte

Aile özlemi çeken ve yalnızlıktan bunalmış olan Aykut, evlenip yuva kurmak istemektedir. Sevgilisi Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeyi planlayan Aykut’u hiç ummadığı bir durum beklemektedir. Düğüne bir hafta kala tüm birikimini çaldıran Aykut, bir ailenin damadı olma hayali kurarken; bir anda iki ailenin birden damadı olma yoluna girer. İki aile arasında kalan Aykut, bu karmaşanın içinden nasıl çıkacaktır?

 

Acemi Kaşifler: Görevimiz Kocaayak

Acemi bir dedektif olan Nelly Maloye ile üniversitede Antropoloji bölümünde asistan olan Simon Picard ile yolları kesişir. Sezgilerine güvenen ama oldukça dağınık bir çalışma stiline sahip olan Nelly ile saplantı Simon Abominable Snowman'ın varlığını kanıtlamaya çalışmaktadır. Bu hedefe ulaşmak için Simon, kayıp bir kaşifin kodlanmış günlüğüne güvenir.

 

Karanlık Lanet

Polis tarafından her yerde aranmakta olan suçlu Jozef Hofer, kimsenin pek uğramadığı Devil's Den ormanına doğru yol alır. Orada izini kaybettireceğini düşünen Jozef çok geçmeden ormanda takip edildiğini anlar.

 

Sınır

Korkuyu koklayabilen bir gümrük memuru, bir polis soruşturmasına yardım edecektir.

 

Şeytanın Kapısı

Rahip Thomas Riley ve Rahip John Thornton, tuhaf bir olayı araştırmak üzere Vatikan tarafından İrlanda'ya gönderilir. Günahkar kadınların kefaret ödemek üzere çalıştıkları rahibeler tarafından işletilen bir çamaşırhanedeki Meryem Ana heykellerinden birinin kan ağladığına dair iddiayı araştıran Rahip Thornton, soruşturmayı kameraya kaydederler. Manastır bodrumuna zincirlenmiş 16 yaşında hamile bir kadın bulduklarında ise olaylar farklı boyuta taşınacak ve korkunç gerçekle yüzleşeceklerdir.