Avengers’ın Yerini The Ultimates Alabilir!

28.05.2019 11:05
Avengers’ın Yerini The Ultimates Alabilir!

Marvel, Marvel Sinematik Evreni üzerinde bir takım gelişme ve genişleme çalışmaları yapıyor.  Buraya kadar tamam ama maalesef henüz bu çalışmalarla ilgili ser verip sır vermeyen Marvel, ipuçlarını takip ederek kendimizce sonuçlar çıkarmamıza sebep oluyor.  HN Entertainment’ın haberine göre, Marvel'ın yeni hedefi Avengers'ın yerine yeni bir ekibi yerleştirmek olabilir. Bu ekip ise The Ultimates olabilir. 


------Buradan sonrası kimilerine göre Spoiler sayılabilir ! ----------------

 

Avengers: Endgame’in tamamlanıp yayınlanmasının ardından Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü evresinin sonuna da gelinmiş oldu. Avengers’ın kemik takımı sayılan Thor, Hawkeye, Captain America, Hulk, Black Widow ve Iron Man artık Avengers ekibinde bulunmuyor. Thor’un yoluna Guardians of The Galaxy ekibiyle, Hawkeye'ın kendi dizisiyle devam edeceği geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Hulk’ın geleceği hakkındaki soru işaretleri hala devam ederken Black Widow ve Iron Man evrendeki yerlerine kendilerini feda ederek veda etmişlerdi.

 

Avengers ekibinin tamamının birer birer dağılmasından sonra Marvel’ın hangi projesi ile bu boşalan yeri dolduracağı merak ediliyordu. The Eternals’ın Avengers’tan sonra boşalan yeri dolduracağı tahmin edilirken; The Ultimates ekibinde bulunan Black Panther ve Captain Marvel'ın solo filmlerinin Marvel Evreni'ne damga vurduğu hatırlandı. Böylece The Ultimates’ın Marvel ekibinin yeni gözdesi olabileceği ihtimali ortaya çıktı. 

 

Kevin Feige'in gelecek Marvel planlarını Ağustos ayında düzenlenecek olan D23 Expo'da ya da Haziran'da düzenlenecek olan San Diego Comic Con'da açıklanması bekleniyor.