Ford V. Ferrari Film Setinden Yeni Görüntüler Yayınlandı

28.05.2019 10:21
Ford V. Ferrari Film Setinden Yeni Görüntüler Yayınlandı

Hollywood'un son yıllarda en başarılı oyuncularından ikisi olarak anılan Christian Bale ile Matt Damon'ın başrolleri üstlendiği Ford V. Ferrari filminden  ilk kareler paylaşıldı. 

 

Bir süredir hakkında hiçbir açıklama yapılmayan filmden gelen yeni görseller, filmin setinden görüntüleri içeriyor. Görsellerde yalnızca Bale ve Damon’ı değil Ken Miles'ın bir yarışma kupası kaldırdığını ve ralli alanında bulunan Ken Miles ile Carroll Shelby'yi görüyoruz.

 

Aslında "Ford V. Ferrari"nin çekimlerinin ve haliyle yayın tarihinin ertelendiği haberleri gündeme damgasını vurmuştu. Eski vizyon tarihi 28 Haziran olan "Ford V. Ferrari"nin yurt dışındaki izleyicileriyle buluşma tarihi 15 Kasım'a alınmıştı. Şimdi ise filmden ilk ayrıntılar paylaşıldı. Entertainment Weekly'ye özel olarak basına sunulan görsellerle beraber film ile ilgili birkaç bilgi de verildi. Filmin yönetmenliğini üstlenen James  Mangold, "Ford V. Ferrar"i için “süper kahraman filmlerinin altın çağında nesli tükenmekte olan film” yakıştırmasını yaptı. 

 

“Ford v. Ferrari”, 1966 yılında düzenlenen Le Mans 24 Saat Yarışı’nda yaşanılan gerçek olayları konu alıyor. Henry Ford II ve Lee Iacocca ikilisi, tuhaf ancak kararlı bir grup Amerikalı mühendis ve tasarımcıdan kendileri için özel bir araba yapmalarını rica eder. Otomotiv vizyoneri Carroll Shelby (Matt Damon) ve İngiliz şoförü Ken Miles’ın (Christian Bale) başını çektiği ekip, uzun yıllardır pistlerde bir numara olan Ferrari’yi Fransa’da düzenlenen 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’nda yenmek için neler yapabileceklerini düşünmeye koyulurlar. 

 

Filmin ülkemizde de tüm dünyayla aynı tarihte yani 15 Kasım 2019’da sinemalarda olması planlanıyor.