Abimm Film ekibi çekim için gün sayıyor…

29.06.2009 11:47
Abimm Film ekibi çekim için gün sayıyor…

Ön hazırlıklar hakkında bilgi veren yapımcı Ergun Mercan, senarist İlkay Akdağlı ve yönetmen Şafak Bal, izleyicinin her anından keyif alması için uzun bir ön hazırlık dönemi geçirdiklerini ve iddia ettikleri gibi çok farklı bir acıklı-komedi çekeceklerini belirttiler.



17 gün içersinde 9.000 km yol kat ederek mekan araştırması yapan ekip, Ortaca-Bozburun arası 135 km kare alanda 65 köy ve 10 belde taranmış.



Çekimler sırasında en büyük tehlike yılanlar olmuş. Tehlikenin artığı bölümlerde ekibin hemen yanında ambulans bulundurularak, bütün ekip sigortalanmış.



Bozburun’da arabanın uçma sahnesinin çekileceği bir mekan bulundu. Ancak burada gerçekten bir trafik kazası olup araba uçuruma yuvarlanınca Karayolları tarafından uçurum kenarı kapatılarak ve çekim mekanı değiştirildi.



Hala ve zeka engelli Arif’in yaşadığı köy evi aranırken, çok beğenilen bir evde gerçekten zeka engelli bir çocuğun yaşadığı öğrenen ekip şaşkınlığını gizleyemedi. Yönetmenin “bunun iyi bir işaret” olduğu yorumu üzerine bu evde karar kılındı ve babanında oluru ile bu evde çekimler yapılmasına karar verildi.



Çetin ve Arif’in sığındığı bir dağ evi aranırken yönetmenin beğendiği ama henüz inşaat halinde bir ev bulundu. Yapımcı Ergun Mercan tarafından inşaatın bitirilmesi şartı ile ev sahibi tarafından çekimlere izin verme konusunda anlaşıldı.



Bar sahnesi gerçek mekanda ve gerçek müşteriler ile çekilecek. 3.000 kişinin çekimlere dahil edileceği gece CRAZYDAISY- MARMARİS de çekilecek.



Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü, İlkay Akdağlı bilinen tiplerinin dışında bir görünümle kamera karşısına geçecekler. Levent Üzümcü sakal bırakıp 15 kg alırken Mustafa Üstündağ kilo vericek saçlar ve sakallar gidecek…