Çıtaları Yükselten Goldfinch’ten İlk Fragman ve Bir Poster Yayınlandı

30.05.2019 21:32

Donna Tartt’ın Pulitzer ödüllü eserinden uyarlanan “Goldfinch” sinemaseverleri büyük beklenti içine sokuyor!


Yönetmenliğini “Boy A”, “Brooklyn”, “Yanlış Hesap”, “Kapalı Devre” ve “Is Anybody There” yapımlarından tanınan John Crowley’in üstlendiği “Goldfinch”in senaryosunu ise “Dost Kazığı”, “Köstebek”, “Özel Kuvvetler” gibi yapımlarda da imzası bulunan Peter Straughan kaleme alıyor.

 

Merakla beklenen dram filmi, 13 yaşındaki Theodore Decker’ın hayatına odaklanıyor. Genç Theodere’un annesi, Metropolitan Müzesi’ne düzenlenen bir saldırı sonucu hayatını kaybeder. Thedore, Yukarı Batı Yakası’ndan, varlıklı bir ailenin himayesine girer. Ancak hayatı tam bir karmaşaya dönüşen Theodore, Goldfinch isimli paha biçilemez bir sanat eserini çalmıştır.

 

Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken filmde Theodore Decker’a “Uyumsuz”, “Aynı Yıldızın Altında” ve “Carrie: Günah Tohumu” yapımlarından tanınan Ansel Elgort hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Nicole Kidman, Finn WolfhardSarah Paulson ve Luke Wilson gibi önemli isimler de yer alıyor.

 

İlk fragmanı ve posteri izleyicinin beğenisine sunulan “Goldfinch” yurtdışında 13 Eylül tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.