Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (7 Haziran 2019)

07.06.2019 10:14

7 Haziran 2019 haftasında 1’i Türk yapımı toplam 6 film vizyona giriyor.


X-Men: Dark Phoenix

Kozmik bir varlığın etkisiyle engel olunamaz büyüklükte bir güce kavuşan Jean Grey’in Magneto’nun da etkisiyle Dark Phoenix’e dönüşmesi, X-Men’i hiç istemediği halde, kendi ekiplerinden biriyle mücadele etmek zorunda bırakışını konu alacak.

 

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2

Köpekler için hiç de kolay olmayan şehir hayatından etkilenen kahramanlarımız, davranışsal sorunlar yaşamaya başlar. Köpek davranış uzmanının onların doğayla yaşamasını ve özlerine dönmelerini tavsiye etmesi üzerine, Max kendisini bir çiftlikte “köpek olmayı” öğrenirken bulur!

 

Koca Ayak

Bir çocuk ve ejderhası, Noel Babaya kötülük yapmak isteyen bir koca ayağın planlarına engel olmaya çalışırlar.

 

En Sevdiğim Kumaş

Şam'da yaşayan Nahla, bir giyim mağazasında çalışmakta olan sıradan bir genç kadındır. Annesinin onu evlendirme planları ile ilgilenmeyen Nahla, Madam Jiji'nin işletmesinde bastırılmış duyguları ve sıradanlaşan hayatından bir kaçış noktası keşfeder.

 

Bağcık

Anne ve babalarını kaybeden iki kız kardeş, ananeleriyle yaşamaktadır. Ananenin kısa süreleğine yurtdışına gidişi sebebi ile; Bodrum’a amcalarının yanına giderler. Kızlara bakıcı olarak gelen kadın ile amcaları arasında bir yakınlaşma olur. Kızlar, Bodrum’daki hayatlarından memnundur ancak amca engelli olduğu için kızların sürekli onunla yaşayacaklarını aklına bile getirmemektir. Bu arada amca sevdiği kadının büyük bir sırrını öğrenir. Bu gerçek kızların kaderini nasıl etkileyecektir?

 

Büyülü Geceler

Ünlü bir film yapımcısının cesedi Tiber nehrinde polis tarafından bulunur. Ana şüpheliler ise üç senaristtir. Polis karakolunda geçirdikleri gece sırasında bu üç senarist, aynı zamanda İtalyan sinemasının altın çağını da yeniden yaşayacaktır.

 

İyi seyirler dileriz...