Yeni Animasyon filmi Onward’dan İlk Fragman Paylaşıldı

07.06.2019 22:05

Pixar’ın yeni animasyon filmi “Onward” için çalışmalar sürerken, merakla beklenen filmin ilk fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Birçok sevilen animasyon filminin yaratıcısı olan Pixar Stüdyoları yeni orijinal senaryosu olan “Onward” ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen animasyon filminin seslendirme kadrosunu oluşturan isimler ise oldukça dikkat çekici; Chris Pratt, Tom Holland ve Julia Louis-Dreyfus gibi ünlülerin yer aldığı kadro da filme dair beklentiyi yükseltiyor.

 

Heyecanla beklenen film “Onward”ın yönetmenliğini ise “Sevimli Canavarlar Üniversitesi", “Mater and The Ghostlight” gibi animasyonlardan tanıdığımız Dan Scallon üstleniyor. Scallon aynı zamanda, “Onward”ın senaryosunu kaleme alan isim olarak da karşımıza çıkıyor.

 

Komedi türündeki animasyon filmi “Onward”, iki elf kardeşin dünya üzerinde hiç sihir kalıp kalmadığını merak etmeleri üzerine çıktıkları macerayı anlatıyor. Filmde Tom Holland çekingen küçük erkek kardeş Ian Lightfoot’a sesiyle hayat verirken; Chris Pratt ise büyük erkek kardeş Barley Lightfoot’u seslendirecek. Julia Louis-Dreyfus’un ise henüz ismi açıklanmayan anneyi seslendireceği filmin seslendirme kadrosunda, geçtiğimiz hafta vizyona giren korku filmi “Ma”nın başrolü olan Octavia Spencer’ın ismi de yer alıyor.

 

“Onward” Amerika’da 6 Mart 2020’de vizyondaki yerini alacak ancak filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz netleşmedi. Animasyon filminin yayınlanan ilk fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.