Dark Phoenix’ten X-Men Celebration Videosu

07.06.2019 22:10

Bugün vizyondaki yerini alan “X-Men: Dark Phoenix”ten gösterime girmeden hemen önce bir video yayınlandı.


Filmden karelerin yanında, filmin oyucularının da kendi sesleri ile anlatımlarının olduğu video da, filmin oldukça yoğun olan tanıtım faaliyetleri arasında yerini almak suretiyle izleyicilerle buluştu. X-Men serisinin 4. filmi olan "X-Men: Dark Phoenix" filminde, "X-Men: Apocalypse" ile ekibe dâhil olan Jean Grey, çizgi romana sadık kalınarak filmin ana karakteri olarak karşımıza çıkıyor. 7 Haziran’da, yani bugün vizyondaki yerini alarak izleyiciyle buluşan film; kozmik bir varlığın etkisiyle engel olunamaz büyüklükte bir güce kavuşan Jean Grey’in Magneto’nun da etkisiyle Dark Phoenix’e dönüşmesini, X-Men’i de hiç istemediği halde kendi ekiplerinden biriyle mücadele etmek zorunda bırakışını konu alacak.

 

Merakla beklenen “X-Men: Dark Phoenix”te başrolleri paylaşan Sophie Turner ve Michael Fassbender’a; Jennifer Lawrence, James McAvoy, Nicholas Hoult, Evan Peters gibi önemli isimler de eşlik ediyor.

 

“X-Men: Dark Phoenix”in vizyona girmeden hemen önce yayınlanan “X-Men Celebration Videosu”nu yukarıdan izleyebilirsiniz.