Swamp Thing İlk Bölümünün Ardından İptal Edildi

07.06.2019 22:19
Swamp Thing İlk Bölümünün Ardından İptal Edildi

Son derece umut vadeden bir proje olarak oluşturulan, DC çizgi romanlarından uyarlanan Swamp Thing'in yayınlanan llk bölümünün ardından dizinin ikinci sezon onayı alamadığı açıklandı.

 

Aynı adlı çizgi romandan uyarlanarak ekrana taşınan "Swamp Thing"in ekran macerası yalnızca bir sezon sürecek. İptal haberi, dizinin sadece ilk bölümü yayınlanmışken duyurularak büyük bir hüsran yarattı. 

 

Len Wein ve Bernie Wrightson tarafından yaratılan dizi, ölümcül bir virüsü araştırma görevi için doğup büyüdüğü kasabaya dönen Abby Arcane'in maceralarını konu alıyor. Abby, yalnızca bu araştırma görevine odaklanmışken bir anda bilim insanı Alec Holland'la arasında beklenmedik bir bağ kurulur. Ancak malesef ani bir trajediyle sevgilisi Alec'i kaybeder. Bir süre sonra bölgede bulunan bataklığın da kendine ait sırları olduğunu keşfeden Abby, sevdiği adamın aslında ölmemiş olabileceğini keşfeder.

 

"Swamp Thing" uyarlaması şimdilik sadece DC'nin dijital içerik platformu DC Universe’te izleyici karşısına çıkmaya devam edecek.