Black Widow Filminin Setinde Çekilmiş İlk Görüntüler Açığa Çıktı

08.06.2019 13:03
Black Widow Filminin Setinde Çekilmiş İlk Görüntüler Açığa Çıktı

Marvel Sinematik Evreni’nde geçmişe yolculuk yapmamızı sağlayacak olan Black Widow filminin setinden ilk görüntüler yayınlandı. Sosyal medyada filme ait olan sayfada paylaşılan gönderide Scarlett Johansson'ın canlandırdığı, filmin baş karakteri Natasha Romanoff’un film setinde çekilmiş fotoğrafları yer alıyor.

 

Black Widow, Avengers: Endgame filminde Sonsuzluk taşlarından birini Hawkeye ile birlikte almak üzere bir düelloya girişmişti. Bu düellonun sonucunda da Black Widow galip olmasına rağmen hayatını feda etmişti. Bu bilgi üzerinden yürütülen tahminlere göre  filmin geçeceği zaman dilimi Natasha’nın Rusya’da yaşadığı yıllar olacak ve Romanoff’un KGB ve Shield ajanı olarak yaşamını sürdürmüş olmasına odaklanılarak geçmişteki sırlar bir bir ortaya çıkacak. Bunca zaman boyunca geçmişindeki travmalara dair çok az bilgiye sahip olduğumuz Black Widow için hazırlanmış bu solo filmde, onun travmatik geçmişinden birçok ize rastlayacağımız da yürütülen tahminler arasında yer alıyor.

 

Filmin senaryosunu hazırlama görevini Ned Benson ve Jac Schaeffer üstlenmişken, yönetmen koltuğunda oturan isim ise Cate Shortland olacak. Film ile ilgili şimdiye kadar yapılmış olan resmi açıklamalara göre ise, filmin oyuncu kadrosundaki isimlerden bazıları Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz ve O.T. Fagbenle