Disney D23 Expo 2019 Programı Yayınlandı

08.06.2019 13:07
Disney D23 Expo 2019 Programı Yayınlandı

Disney CEO'su Bob Iger tarafından bu yılın Ağustos ayında sunulması planlanan D23 Expo hakkında yeni bilgiler açığa çıkmaya başladı. Alınan bilgilere göre, izleyicilerin ilk kez göreceği yapımlar belli oldu. Bu yapımlar, Disney’e ait çevrimiçi platform olan Disney+’ta yayınlanacak dizi ve filmlerden oluşuyor. 

 

İlk kez 2009’da izleyici ile buluşmaya başlayan D23 Expo projesi bu yıl da görkemli bir şekilde etkinlerine devam edecek.  D23 Expo’nun 2019 programında merakla beklenen birçok şey bulunuyor: Marvel’ın başındaki isim olan Kevin Feige’nin yapacağı düşünülen konuşma da bunlarda biri çünkü eğer bu konuşma gerçekleşirse Marvel’ın geleceğine dair birçok bilgiye de ulaşılmış olacak. Bu buluşmanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belli olmadı ancak resmi olarak yapılan duyurulara göre, etkinliğin ana başlıkları şimdilik belli olmuş gibi gözüküyor. 

 

Disney’in henüz yayına açılmamış olan çevrimiçi yayın platformu Disney+ birçok dizi ve filmi izleyicisiyle buluşturacak. The Mandalorian, Lady and The Tramp, High School Musical: The Musical: The Series platformda ilk kez yayınlanacak olan dizi ve filmlerden olacak. Ayrıca Expo’nun ilk gününde Disney ödüllerine layık görülen yapımlar ödülleri ile buluşacak ve Disney+ platformundaki yapımlar da tanıtılıyor olacak. Etkinliğin ikinci gününde ise Disney yapımlarından en çok beğeni görenlerden bazılarının kamera arkasındaki sırlar seyircilerle paylaşılacak ve bu sene içerisinde gelecek olan yapımlara ait özel görüntüler ve videolar konuklarla paylaşılacak. Etkinliğin son gününde ise Disney parklarına dair muhteşem etkinliklerin düzenlenmesi planlanıyor. 

 

Disney'e ait D23 Expo etkinliği bu yıl 23-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.