Disney+’ta Başlayacak Olan Loki Dizisine Ait Bir Kare Yayınlandı

11.06.2019 09:32
Disney+’ta Başlayacak Olan Loki Dizisine Ait Bir Kare Yayınlandı

Disney’in 12 Kasım tarihinde yayına başlaması planlanan çevrimiçi servisi Disney+’a ait yapımlardan olan Loki dizisine ait ilk görüntü ortaya çıktı! 

 

Hazırlanacağı 2018 yılının son aylarında kesinleşen Loki dizisine dair uzun zamandır herhangi bir haber yoktu. Disney+’ın heyecanla beklenen yapımlarının en başlarında yer alan diziye ait ilk görüntü ise Loki’nin dizi boyunca zamanda yolculuk edeceği varsayımlarını ve dedikodularını adeta doğrulamış oldu.

 

Kapalı kapılar arkasında yapılan toplantıdan en ufak bir haber bile dışarı sızmamalıyken Loki dizisine ait toplantıdan sızan bu görselde Marvel’ın en başındaki isim olan Kevin Feige’i, Loki’nin 1975’de yaptığı bir seyahatin görselinin önünde görüyoruz. 1975 yılı görselin herhangi bir yerinde yazılı olmamasına rağmen o yıl vizyona giren Jaws filminin isminin bir sinema tabelasında yer alıyor oluşu Loki’nin geçiş yaptığı zaman dilimlerinden birinin de 70'li yıllar olduğunu bizlere göstermiş oluyor.

 

Tom Hiddleston’ın başrolünde  bulunacağı bilinen dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimlerin kim olacağı ise hala bilinmiyor.