Sam Rockwell'in, Clint Eastwood'un Yeni Filminde Başrollerden Biri Olacağı Açıklandı

12.06.2019 16:00
Sam Rockwell'in, Clint Eastwood'un Yeni Filminde Başrollerden Biri Olacağı Açıklandı

Oscar ödüllü oyuncu Sam Rockwell,son projelerinde sık sık canlandırdığı ırkçı rollere en azından bir süre için ara vererek farklı bir rolle Clint Eastwood’un yeni filminin kadrosuna dahil oldu.


En son başrolleri Michelle Williams ile birlikte paylaştığı dizi projesi Fosse/Verdon ile karşımıza çıkan Sam Rockwell, Clint Eastwood’e ait olan Shattered Glass, Breach ve Captain Phillips gibi filmlerin Oscar adayı senaristi Billy Ray‘in senaryosunu üstleneceği film olan Ballad of Richard Jewell’de, asılsız bir haber nedeniyle 1996 Yaz Olimpiyatları’ndaki terör saldırısının suçlusu ilan edilen bir güvenlik görevlisinin avukatını canlandıracak.

 

Yerel bir kahramanken bir anda Amerika’da en nefret edilen insanlardan biri haline gelen Richard Jewell’ın hikâyesi, medyanın gücünü ve insan hayatına olan etkisini izleyiciyle buluşturacak. 

 

Daha önce paylaşılan bilgiler ışığında filmde Jonah Hill’in Richard Jewell’ı, Leonardo DiCaprio’nun ise Jewell’ın avukatını canlandıracağı düşünülüyordu. Fakat projeyi hayata geçiren ve yönetmenlik koltuğunda oturacağı açıklanan Ezra Edelman’ın projeden ayrılmasının ardından Hill ve DiCaprio nun da filmdeki olası görevleri sona erdi. Şimdilik Hill’in yerini alacak isim belirsiz ancak Rockwell’in ilk olarak Leonardo DiCaprio’nun canlandıracağı açıklanan rolü üstlenecek.