Anton Yelchin’in Hayatını Anlatan Love, Antosha’dan Fragman Yayınlandı

13.06.2019 10:41

Genç yaşta yaşamını yitiren başarılı oyuncu Anton Yelchin’in hayatını anlatan Love, Antosha’dan fragman yayınlandı. 

 

Henüz 11 yaşındayken "A Man Is Mostly Water" filmi ile sinema dünyasına adım atan ve sonraki yıllarda ise "Alpha Dog", "Only Lovers Left Alive", "Like Crazy" ve "Star Trek" gibi filmlerle kendi yaş grubu arasında dikkat çekici isimlerden biri olmayı başaran Anton Yelchin, 2016 yılında, 27 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Çok zamansız olan bu ölümüyle kendisini tanıyan herkesi yıkan oyuncu, sinema hayatı boyunca akılda kalıcı birçok performansa imza atmıştı. Yelchin, bu yıl vizyona girecek olan belgesel film "Love, Antosha" ile bir kez daha sinemaseverlerin karşısına çıkmış olacak.

 

"Forever" ve "Live Cargo" gibi filmlerde kuruculuk görevini üstlenmiş olan Garret Price‘ın yönettiği belgeselde genç oyuncunun hayat hikâyesi beyaz perdeye taşınırken; Yelchin’in günlüklerinden, yazılarından, şarkılarından ve röportajlarından faydalanılacak. Ayrıca Yelchin’in yakınlarının da belgesele katkıda bulunmasıyla birlikte başarılı oyuncunun hayatı tüm detaylarıyla beyaz perdeye aktarılmış olacak.

 

Dünya prömiyerini Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde yapmış olan belgesel, ABD’de Ağustos ayında vizyona girecek. Ancak filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.