Netflix Dizisi Russian Doll 2.Sezon Onayını Aldı

13.06.2019 10:35
Netflix Dizisi Russian Doll 2.Sezon Onayını Aldı

Netflix’in henüz sadece bir sezonu yayınlanmış olmasına rağmen en popülerleri arasına girmeyi başaran dizisi "Russian Doll" 2. sezon için onayını aldı. Natasha Lyonne’un Nadia rolüyle geri döneceği 2. sezonun 8 bölümden oluşacağı açıklandı.


Şubat ayında yayınlanan ilk sezonu ile izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran ve kısa sürede Netflix’in en popüler dizileri arasına giren Russian Doll, 2. sezonuyla ekranlara geri dönecek. Dizinin başrolü (aynı zamanda diziyi yaratan isimlerden de biri) olan Natasha Lyonne, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dizinin 2. sezonuyla ekranlara geri döneceğini duyurdu. Lyonne, bunu yaparken geçtiğimiz günlerde Robert Pattinson’ın yeni Batman olduğu açıklanırken yapılan paylaşıma da gönderme yaptı.

 

Leslye Headland, Natasha Lyonne ve Amy Poehler’in yaratıcılığını üstlendiği dizi, Nadia’nın sıkışıp kaldığı bir günü, 8 bölüme yayarak anlatıyordu. Konusuyla "Groundhog Day"i akıllara getiren Russian Doll’un 2. sezonu da ilk sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşacak.

 

Yeni sezonun ne zaman yayınlanmaya başlayacağına dair bir bilgi henüz paylaşılmadı.