Rocketman’de Rami Malek’i de İzleyebilirdik

13.06.2019 10:32
Rocketman’de Rami Malek’i de İzleyebilirdik

Önümüzdeki günlerde vizyondaki yerini alması heyecanla beklenen “Rocketman”de Elton John’un yanında, Freddie Mercury rolünde Rami Malek de yer alabilirdi.


"Bohemian Rhapsody", gişe başarısı ve aldığı 4 Akademi Ödülü ile gözleri müzisyen biyografilerine çevirmişti. "Bohemian Rhapsody"nin ardından Taron Egerton’ın Elton John’u canlandırığı "Rocketman" de merakla beklenen filmler arasında yerini almıştı. Sanatçının kariyerindeki ilk yıllarına odaklanan film; Elton John’un hayatının en önemli yıllarına ait bilinmeyenleri ve Kraliyet Müzik Akademisi'nden süper yıldızlığa yükselişini konu alıyor.

 

“Rocketman”in yönetmeni Dexter Fletcher bilindiği üzere, “Bohemian Rhapsody”nin çekimleri devam ederken filmin bir önceki yönetmeni Bryan Singer ile anlaşmazlığa düşülmesi üzerine yönetmen koltuğunu devralmıştı. Fletcher’ın yaptığı açıklamaya göre; Freddie Mercury ve Elton John’un gerçekte de birleşen hayatları, filmde de birleşebilir ve hatta devam filmleri de çekilebilir yönünde oldu. Queen ve Elton John’un menajerliğini üstlenen John Reid ise iki ünlü ismin ortak noktası... Ünlü menajer “Rocketman”de Richard Madden tarafından canlandırılırken; “Bohemian Rhapsody”de Aida Gillen tarafından canlandırılmıştı.

 

Filmin yönetmeni Dexter Fletcher, bu iki filmi birleştirme konusunda oldukça düşündüğünü ancak daha sonrasında vazgeçtiğini belirttiği açıklaması ile kafalarda “Ya olsaydı?” şeklinde bir soru işaretleri bıraktı.