Merakla Beklenen Aslan Kral’dan Karakter Posterleri Görücüye Çıktı

14.06.2019 10:12
Merakla Beklenen Aslan Kral’dan Karakter Posterleri Görücüye Çıktı

19 Temmuz tarihinde vizyona girmesini dört gözle beklediğimiz yeni nesil “Aslan Kral” filminden karakter posterleri yayınlandı.


Heyecanla beklenen “Aslan Kral”; sorumluluk ve cesaret gibi önemli kavramları vurguluyor bu sebeple ailecek izlenebilecek animasyonlar arasında ön sıralarda yer alıyor. Jon Favreau’dan tamamen yeni “Aslan Kral” filmi, geleceğin kralının doğduğu, Afrika savanalarına uzanan yolculuğu konu alıyor. Babası Kral Mufasa’yı örnek alan Simba, soylu kaderinin yolundan gitmeyi seçer. Ancak, bu yavru aslanın gelişini kraliyetteki herkes sıcak karşılamaz. Mufasa’nın kardeşi ve tahtın önceki varisi olan Scar, kendi planlarını yapmıştır. İhanet, trajedi ve oyunla yıkıma dönüşen Pride Rock Savaşı, Simba’nın sürülmesine sebep olur. Simba, yeni birkaç arkadaşın da yardımıyla, büyümenin ve ona ait olan şeyi geri almanın yolunu bulmak zorundadır.

 

Dram ve macerayı aynı anda seyircilerine yaşatmayı amaçlayan animasyon filmin senaristliğini Jeff NathansonIrene MecchiJonathan Roberts ve Linda Woolverton’dan oluşan kalabalık bir ekip üstleniyor.

 

2019 yapımı Aslan Kral, en son “CG-Prodüksiyon” tekniklerini kullanarak yaratıldı. Yani film canlı prodüksiyon üretim tekniklerini içeriyor. En son teknolojinin ürünü olan “Aslan Kral” filminden Muftasa, Simba, Scar, Nala, Rafiki, Zazu ve Timon karakterlerine ait posterleri aşağıda bulabilirsiniz.