The Dead Don't Die’dan Yeni Karakter Afişleri Paylaşıldı

14.06.2019 10:14
The Dead Don't Die’dan Yeni Karakter Afişleri Paylaşıldı

72. Cannes Film Festivali'nde “Açılış Gecesi Filmi” olarak yer alan ve övgülere boğulan Jim Jarmush filmi The Dead Don’t Die”dan yepyeni karakter afişleri paylaşıldı.


Daha önce üç adet karakter afişi paylaşılan film; “Paterson” filmi ile de beğeni toplayan ünlü bağımsız yönetmen Jim Jarmush’un elinden çıkmasının yanında oyuncu kadrosuyla da sinemaseverlerin beklentisini yükseltiyor. Her şeyden önce oyuncu kadrosunda Tilda Swinton gibi efsanevi bir ismin yer aldığı filmde ayrıca Adam Driver, Bill MurraySelena Gomez, Chloë SevignyCaleb Landry Jones ve Steve Buscemi gibi popüler isimler de yer alıyor.

 

Prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapmasının ardından, Amerika Birleşik Devletleri’nde yarın, yani 14 Haizran tarihinde vizyondaki yerini alacak olan “The Dead Don’t Die”ın ülkemizdeki vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

 

“The Dead Don’t Die” oldukça huzurlu ve sakin olan Centerville kasabasında geçiyor. Ancak bu huzurun ölülerin mezarlarından yükselmeye başlaması ve kasaba halkının kendisini bir zombi sürüsüyle savaşırken bulması ile son buluşunu konu alıyor. Merakla beklenen film, korku öğeleri ile komedi öğelerini ustaca harmanlıyor.

 

Filmden yayınlanan bütün karakter posterlerini aşağıda beğenilerinize sunuyoruz.