Looney Tunes, Elmar Fudd ve Bugs Bunnyli Projesi Dynamite Dance İle Geri Geliyor!

14.06.2019 10:17
Looney Tunes, Elmar Fudd ve Bugs Bunnyli Projesi Dynamite Dance İle Geri Geliyor!

Özellikle Looney Tunes hayranları çok iyi hatırlar: Geçen sene bugünlerde Warner Bros. tarafından Looney Tunes’un yeni bir proje ile geri döneceği müjdelenmişti. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan görüntülerden de anlaşıldı ki, çizgi film dünyasının en sevilen karakterlerinden hatrı sayılır bir bölümünü bünyesinden bulunduran Looney Tunes, Elmar Fudd ve Bugs Bunny’nin başrolleri paylaştığı Dynamite Dance isimli 1000 dakikalık yeni bölüm serisi ile geri dönüyor.

 

Yönetmen koltuğunda David Gemmill’in oturduğu, yepyeni bir senarist ve çizer kadrosuyla, aşina olduğumuz karakterleri bilmediğimiz yanları ile ekranlara taşıyacak olan projenin her bölümünün yaklaşık olarak 5-6 dakika civarı bir uzunluğa sahip olacağı açıklandı. Projede eskiye dair tek kalıntı ise, orijinal seslendirme kadrosunun yine aynı isimlerden oluşması.

 

Tam yayın tarihi belirtilmese de yakın zamanda yeni bölümlerine erişebileceğimizi düşündüğümüz projeye dair umutlarımız çok taze, heyecanımız ise doruktayken şimdilik tek yapabileceğimiz Looney Tunes'lu harika çocukluğumuzu hatırlayarak geçmişe ufak yolculuklar yapmak!