Charlie Hunnam ve Mel Gibson Başrollü Waldo'ya, Lost'tan Transfer Var

17.06.2019 10:05
Charlie Hunnam ve Mel Gibson Başrollü Waldo'ya, Lost'tan Transfer Var

En son "Sons of Anarchy" dizisinde izlediğimiz Charlie Hunnam’ın başrol oyuncusu olduğu aksiyon ve gerilim dolu “Waldo” filminin oyuncu kadrosuna “Lost” dizisi ile en büyük çıkışını yapan Emmy Ödülü adayı Dominic Monaghan da dahil oldu.


Filmin oyuncu kadrosuna eklenen en son isimler bu sene içinde “Deli ve Dahi”de izlediğimiz iki Oscar ödüllü usta oyuncu ve yönetmen Mel Gibson, “Tam Gaz” ile yıldızı parlayan Eiza González ve “Hunter Killer” ve “We Die Young” yapımlarında rol alan İngiliz aktör Jacob Scipio olmuştu. Hazırlıkları devam eden ve çekimlerine bu yaz başlanması planlanan filmin yönetmen koltuğunda oturacak olan isim ise “Man Seeking Woman”, “Fleabag” ve “Veep” gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Tim Kirkby olacak.

 

Howard Gould’un “Last Looks” isimli romanından farklı bir isim ile sinemaya uyarlanan “Waldo”da, eski popüler günlerini geride bırakmış olan eski bir LAPD dedektifi olan Charlie Waldo’ya odaklanılıyor. Bir süredir ormanda tek başına bir hayat süren adamın sakin hayatı aniden gelen bir teklifle tepetaklak olur. İlginç bir televizyon yıldızının eşi bir cinayete kurban gitmiştir ve Waldo’dan, olayı araştıracak olan dedektif olarak atanmayı kabul ederek soruşturma başlatması istenir.