Everybody’s Talking About Jamie Sinema Filmi Oluyor!

18.06.2019 11:14
Everybody’s Talking About Jamie Sinema Filmi Oluyor!

Broadway müzikali olan “Everybody’s Talking About Jamie”nin sinemaya uyarlanması için çalışmalara başlandı!


16 yaşındaki Jamie’nin farklılıklarını ve korkularını konu alan yapım; Jamie’nin annesinin destekleri sayesinde, zorbalara karşı gelişine ve kendini ortaya koymasına da ışık tutuyor.

 

“Everybody’s Talking About Jamie”nin müzikal versiyonunda John McCrea’nın hayat verdiği Jamie karakterini filmde ise; "Avengers: Infinity War” ve “Aquaman” yapımlarında da yer almış olan Max Harwood canlandıracak. Filmde ayrıca eski bir drag queen olan Loco Chanelle, diğer adıyla Hugo Battersby karakterine ise “Tim Burton’dan Ölü Gelin”, “Logan” ve “The Little Vampire” yapımlarından Richard E. Grant hayat verecek. “Everybody’s Talking About Jamie”nin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Sharon Horgan, Sarah Lancashire, Shobna Gulati ve Dannie Pye olarak açıklandı.

 

Merakla beklenen müzikal dram filminin senaristliğini Dan Gillespie Sells üstlenirken; filmin yapımcılığını ise Peter Carlton ve Mark Herbert yapıyor.

 

Çekimlerine bu ay başlanması beklenen “Everybody’s Talking About Jamie” hakkında haberler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.