Bill & Ted Face The Music Kadrosuna Yeni Bir İsim Eklendi

20.06.2019 19:25
Bill & Ted Face The Music Kadrosuna Yeni Bir İsim Eklendi

29 yıl aradan sonra, yeniden beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanan “Bill & Ted Face The Music” kadrosuna yeni bir isim eklendi!


İlk filmi 1989 “Bill&Ted Excellent Adventure” ismiyle ikincisi ise 1991 yılın “Bill&Ted Bogus Journey” ismiyle çekilen komedi filminin üçüncüsü olan “Bill & Ted Face The Music”kadrosuna “Gotham”, “Barry”, “Üstü Altı” ve “The Forgetten” gibi yapımlardan tanıdığımız Anthony Carrigan’ın eklendiği haberi geldi! Ted 'Theodore' Logan rolünde Keanu Reeves ve Bill S. Preston rolünde Alex Winter’ı izleyeceğimiz filmde, Carrigan’ın hangi karaktere hayat vereceği ise henüz açıklanmadı. Ayrıca “Bill & Ted Face The Music”de daha önceki filmlerde de Grim Reaper karakterini canlandıran William Sadler’da yer alacak!

 

Uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluşacak olan serinin üçüncü filmininin yönetmenliğini Dean Parisot üstleniyor. Senaryosunu ise Gabe Grifoni, ve Suzanne Francis yazıyor olsa da, ilk iki filmin senaristleri Chris Matheson ve Ed Solomon’dan destek alındığı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

 

“Bill & Ted Face The Music” filminin konusu ise daha önce zamanda yolculuk yapan ve dünyayı kurtaran Bill ve Ted’in gelecekten gelen sürpriz misafirlerine odaklanıyor. Bu ziyaret orta yaş krizinde olan Bill ve Ted’in hayatını kurtarmanın yanında; hayatlarına da renk getirecek yeni şarkılar yapmalarına da vesile olacaktır. Bu süreçte ise; eski dostlarından olduğu kadar bazı efsanevi müzisyenin de yardımı alacaklardır.

 

“Bill & Ted Face The Music” Amerika’da 21 Ağustos 2020 tarihini vizyondaki yerini alacak ama ülkemizdeki vizyon tarihi henüz netleşmedi.