Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (21 Haziran 2019)

21.06.2019 09:34

21 Haziran 2019 haftasında 3’ü Türk yapımı toplam 10 film vizyona giriyor.


Oyuncak Hikayesi 4

“Oyuncak Hikayesi 4”te Woody, Buzz Lightyear ve arkadaşları ile 9 yıl süren bir aradan sonra sinema perdesinde buluşurken aralarına yeni bir arkadaş daha katılıyor; Forky!

Her zaman kendine güvenli olan Woody’nin önceliği, ait olduğu çocuğa göz kulak olmaktır. Bonnie’nin odasına getirdiği Forky ile, bütün eski ve yeni arkadaşlarıyla çıktıkları macerada, bir oyuncak için dünyanın ne kadar büyük olduğunu görüyoruz.

 

Anna

Sıradan bir suikastçiden çok farklı özelliklere ve fiziksel yapıya sahip olan Anna Poliatova'nın hayatını konu alan Anna'da; Anna’nın kim olduğu ve kaç farklı ülkede, kaç farklı hayata sahip olduğu, kimse tarafından bilinmemektedir. film bu tip soru işaretlerinin çözülmesi üzerine kurgulanıyor.

 

Hotel Mumbai

Gerçek bir olayı gözler önüne seren “Hotel Mumbai” 2008’in Kasım ayında, Hindistan'ın Mumbai kentinde İslami bir terör örgütünün Taj Hotel'e yaptığı saldırıyı anlatıyor ve Taj Hotel çalışanlarının fedakârlıklarını gözler önüne seriyor.

 

Güller

Ali Osman, köylü bir ailenin şehirde okuyan çalışkan çocuğudur. Utangaç bir karaktere sahip olmasının yanında, kekemedir de… 28 Şubat sürecinin yaşandığı yıl, yurtlarının erken tatile girmesi üzerine arkadaşı Serdar ile eve gitmek üzere yola çıkarlar. Bu sırada çocukluk aşkı Güller’in, köyden taşınacağını öğrenir. Bütün bu darbe, tutuklamalar ve baskılar arasında Ali Osman’ın tek korkusu sevdiğini kaybetmektir.

 

13. Cuma

Justin Price'ın yönettiği 13. Cuma, başka bir diyardan şeytani bir varlığın, bir grup arkadaşa musallat olmasını anlatıyor.

 

Beyaz Karga

22 yaşında dikkat çekici bir genç dansçı olan Rudolf Nureyev, 1961'de Sovyetler Birliği dışındaki ilk gösterileri için Paris'e seyahat eden dünyaca ünlü Kirov Bale Topluluğu'nun bir üyesidir. Ancak KGB görevlileri her hareketini izlemekte, davranışlarından ve genç Parisli Clara Sain ile olan arkadaşlığından giderek daha fazla şüphelenmektedir. Sonunda Nureyev’i şok eden bir taleple gelen görevliler, genç dansçıyı hayatının gidişatını sonsuza dek değiştirebilecek ve ailesi ile arkadaşlarını korkunç bir tehlikeye sokabilecek bir karar vermek zorunda bırakır.

 

Bahtsız Bedri

Oldukça sanşsız bir insan olan Bedri, sınav harcı yatırmak için yola çıkar ancak bu yolda onu ummadığı sürprizler beklemektedir.

 

Kalpten Gerdanlık

Akın oldukça ünlü bir takı tasarımcısıdır. Bir gün, gerçek insan kalbi kullanarak yaptığı bir gerdanlık tasarlar ve ardından ihtiyacı olan kalp için cinayetler işlemeye başlar. Akın’ın polise yakalanmadan tek bir amacı vardır; tasarımını tamamlamak… Ancak onu ele verecek bir detay; her kurbanıyla geçmişi olmasıdır.

 

Katil Bebek Geri Döndü

Genç bir kadına, kapısının çalınıp, önüne bir paket bırakılarak hediye edilen voodoo bebeğinin hayatını kabusa çevirmesini konu alan devam filmi; bebeğin canlanmasıyla izleyiciyi hiç beklenmedik bir olaylar zincirinin içine hapsediyor. Bu gizemli hediye ile; genç kadın ve çevresindekiler korkunç bir kabusun içine düşerler.

 

Yazlık Ev

Anna, Güney Fransadaki oldukça lüks yazlık evinde tatile gitmiştir. Yönetmen olan Anna, kızıyla vakit geçirecek ve yeni filmi üzerine çalışacaktır. Ayrıca yaşadığı ayrılık sebebi ile de tatilin kendisine iyi geleceğini düşünmektedir. Ancak Anna’nın hiç ummadığı sırları gün yüzüne çıkaracak bu tatilde, ailesinin tepkileri sebebiyle de, oldukça farklı bir yaz tatili Anna’yı beklemektedir.