The Peanut Butter Falcon Filmine Ait İlk Fragman Yayınlandı

21.06.2019 14:57

Prömiyerini gerçekleştirdiği South by Southwest Film Festivali’nde hayli beğenilen hatta Seyirci Ödülü'ne layık görülmüş olan The Peanut Butter Falcon filmine ait ilk fragman yayınlandı. 

 

Modern bir Mark Twain macerasına benzeyen filmin konusu ise şu şekilde; 22 yaşında down sendromlu genç Zak’in hayattaki en büyük hayali çok ünlü ve başarılı bir güreşçi olmaktır ve bu uğurda yaşadığı bakımevinden firar eder. Salt Water Redneck güreş okuluna girmek için her şeyi yapmaya kararlı olan genç adam bu kaçış serüveni sırasında kanunlardan kaçan küçük çaplı haydut Tyler ile tanışır. Tyler, zamanla Zak'in hem arkadaşı ve koçu olacaktır. Bu süreçte ikili, Zak'i bakımevine geri götürmekle görevli olan iyi kalpli bakımevi hemşiresi Eleanor da aralarına katılır ve o dakikadan sonra grubun en önemli görevi Zak'in hayallerinin gerçek olmasını sağlayabilmektir.

 

Transformers” serisiyle çıkış yakalayan Shia LaBeouf, sinema dünyasının yeni keşiflerinden Zack Gottsagen ve Grinin Elli Tonu serisinin masum Anastasia'sı rolü ile dünya çapında üne kavuşan Dakota Johnson’ın başrolleri paylaştığı duygu yüklü filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Tyler Nilson ve Michael Schwartz ikilisi üstleniyor. Filmin kadrosunda ise usta aktör Bruce Dern, Oscar adaylığı olan John Hawkes, Jon BernthalThomas Haden Church ve rap sanatçısı Yelawolf gibi isimler yer alıyor.

 

Amerika’da 9 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girecek olan macera filmi "The Peanut Butter Falcon"un ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belirsizliğini koruyor.