Festivallerde Beğeni Toplayan Wild Rose’dan Yeni Fragman

22.06.2019 15:13

Prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapmasının ardından, Londra, Glasgow ve South by Southwest Film Festival’lerinde de gösterilen ve büyük beğeni toplayan, Jessie Buckley başrollü “Wild Rose”dan yepyeni bir fragman yayınlandı.


İskoçyalı bir kadın şarkıcının, Amerika country müzik dünyasına girme mücadelesinin öyküsünü konu alan film, başarılı oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Filmin başrolü olan Rose-Lynn Harlan karakterine “Taboo”, “War and Peace”, “Canavar” gibi yapımlardan tanıdığımız ve çok yakında izleyeciyle buluşup büyük beğeni toplayan ve yer yer tepki çeken HBO’nun mini dizisi “Chernobyl” de rol alan Jessie Buckley hayat veriyor.Ünlü aktrist Jessie Buckley,bu filmdeki performansı ile Dublin Uluslararası Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”ne layık görüldü.

 

Filmde Jessie Buckley’e usta oyuncu Julie Walters eşlik ediyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Craig ParkinsonSophie OkonedoJamie SivesJames Harkness ve Ashley Shelton gibi isimler de yer alıyor.

 

Sinemaseverlerin izlemeyi dört gözle beklediği filmin yönetmenliğini Tom Harper üstlenirken;  “Wild Rose”un senaryosunda ise Nicole Taylor imzası bulunuyor.

 

Amerika’ da 3 Mayıs’ta Montclair Film Festival’inde ön gösteriminin yapılmasının ardından 14 Haziran’da sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak olan Wild Rose’un, ülkemizdeki vizyon tarihi hakkında bir bilgi bulunmuyor.