Rick and Morty’nin Yaratıcıları da Game Of Thrones'un Hayranı Çıktı

26.06.2019 12:01
Rick and Morty’nin Yaratıcıları da Game Of Thrones'un Hayranı Çıktı

Entertainment Weekly’de açıklanan habere göre, Rick and Morty'nin senaristlerinden Dan Harmon, Game of Thrones'un büyük bir hayranı olduğunu, hatta dizinin bitmesini istemediği için final sezonunu izlemeyi de bir süre ötelediğini; en nihayetinde bölümleri bitirdiğinde ise gördüklerinden ve bütün karakterlerin birbirlerini elemesinden memnun kaldığını belirtti.

 

Hatırlarsanız, Game of Thrones’un final bölümü yayınlandıktan çok kısa bir süre sonra final sezonuyla ilgili memnuniyetsizlik yaşayanlar tarafından, dizinin son sezonunun baştan çekilmesi için imza kampanyası başlatılmıştı. Bu durumla alakalı olarak Dan Harmon ve "Rick and Morty" projesinde beraber çalıştığı aynı zamanda da yakın dostu olarak bilinen Justin Roiland, GoT'un son sezonunun bir kitaba bağlı olmadan çekildiğini ve haliyle çok zor bir işin altından başarı ile kalkıldığını vurgulamışlardı. 

 

Game of Thrones’un bilinen en büyük hayranlarından olan ikili, Game of Thrones’u da unutmayarak Rick and Morty’nin 1. sezon 8. bölümünde ünlü dizinin boyutlar arası kablolu televizyonda gösterimini ihmal etmemişlerdi. Dizinin, paralel bir evrendeki parodisinde, Tyrion Lannister çok uzun bir adam olarak canlandırılırken geri kalan tüm karakterler ise cüce boyutlarında ekrana gelmişti.