Orange Is the New Black'in 7. ve Final Sezonundan Resmi Fragman Geldi!

27.06.2019 14:11

Jenji Kohan'ın yaratıcısı olduğu sevilen Netflix dizisi "Orange Is the New Black", 26 Temmuz'da yayınlanacak olan 7. sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Mahkum kadınların hikayelerini dram ve komediyi harmanlayarak seyirciyle buluşturan Emmy ödüllü dizinin 7. sezon fragmanı yayınlandı.


Başrollerinde Taylor SchillingKate MulgrewUzo Aduba, Laura Prepon, Dascha Polanco ve Natasha Lyonne'un yer aldığı Orange Is the New Black, birçok sosyal normu sorgularken hapishane hayatı yaşayan bir grup kadın üzerinden kadın dayanışmasının önemine parmak basıyor. Alex Vause adındaki bir kadınla yaşadığı ilişki sırasında işlediği bir suç yüzünden, başka bir adamla evlenmek üzereyken hapse düşen Piper Chapman'ı merkezine alan dizide, hapishanedeki birçok kadının hayatına da derinlemesine bakma şansına erişiyoruz. Geriye dönüşlerle bizi her bir karakterin hikayesine dahil eden bu başarılı dizinin 7. sezon fragmanıysa, final sezonuyla ilgili beklentilerimizi artırıyor.

 

Orange Is the New Black'in final sezonunda, hapishaneden çıkıp hayata adapte olmaya çalışan Piper'ı ve hapishanede kalan kadınların dayanışmasını izleyeceğiz. Senaryosu ve oyunculuklarıyla ön plana çıkan kadın odaklı Orange Is the New Black'in Netflix tarafından yayınlanan son fragmanını yukarıda bulabilirsiniz.