2019 Model Charlie'nin Melekleri'nden Fişek Gibi Bir İlk Fragman

28.06.2019 10:56

Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska'nın Charlie'nin Melekleri'ni canlandıracağı, yapımcılığını ve yönetmenliğiniyse Elizabeth Banks'in üstlendiği 2019 model Charlie'nin Melekleri'nden heyecanla beklenen ilk fragman geldi. Hatırlayacağınız gibi, filmin bir bölümünün çekimleri de İstanbul'da gerçekleşmişti.

 

Ivan Goff ve Ben Roberts tarafından 1970'li yıllarda yaratılsa da, bu jenerasyondaki popülerliğini 2000 ve 2003 yapımı, Cameron Diaz, Lucy Liu ve Drew Barrymore başrollü filmleriyle perçinleyen Charlie'nin Melekleri'nin tekrar çekilmesi için bir süredir görüşmeler sürüyordu. Ünlü oyuncu Elizabeth Banks'in yapımcısı ve yönetmeni olduğu 2019 yapımı Charlie'nin Melekleri sonunda hayata geçiyor ve Banks bu filmi şöyle değerlendiriyor: “Temelde aynı hikayeyi anlatacağız ama bunu kendi yöntemlerimizle ve daha modern bir şekilde yapacağız.”

 

Başrollerinde meleklere Elizabeth Banks, Noah Centineo ve Sam Claflin'in eşlik edeceği, tema şarkısınıysa Ariana Grande ve Lana Del Rey'in seslendirdiği filmin ilk fragmanına bakacak olursak, 2019 yapımı Charlie'nin Melekleri'nde aksiyon ve ihtişam hız kesmeyecek. Ayrıca fragmanda da duyduğumuz üzere, Charlie'nin efsaneleşen "Günaydın meleklerim!" repliğini bu filmde de duyacağız. 

 

Charlie'nin Melekleri'nden yayınlanan ilk fragmanı yukarıda bulabilirsiniz.