Game Of Thrones Ekibine Ait Yeni Bir Reaksiyon Videosu Yayınlandı

02.07.2019 14:50

Özellikle son sezonu ile ilgili, yayınlanan yüzlerce haberi ile aylardır gündemden düşmeyen Game of Thrones’un final bölümünün ardından sosyal medyaya düşen reaksiyon videoları ve yorumlar artık hemen hemen herkesi bıktırmışken, üzülerek söylüyoruz ki hayır diyemeyeceğimiz bir reaksiyon videosu daha geldi. Bu video, ilk sezonu izleyen Game of Thrones ekibinden geldi.

 

Dizinin tüm ekibi, özel hazırlanan “Reunion” videosunda Conan O’Brien’la birlikte dizinin ilk sezonunu izliyor. Video yalnızca dizinin Blu-Ray kutu setini alanlar tarafından izlenebilecek ve videoya ait çok küçük bir parça olan sadece 2 dakikalık bir kesit YouTube’da yayınlandı. Sophie Turner ve Maisie Williams’ın arkadaşlıklarının da ilk sinyallerini veren videoyu izlerken Brandon Stark’ı canlandıran Isaac Hempstead Wright bile bizlere yaşattığı o gergin dakikalara rağmen gözümüze sevimli geldi :)

 

Bu haber içerisinde paylaşacağımız ve eski günleri yad ederken bir yandan da “Tüh! Keşke biraz daha sürseydi” diye düşünmenize sebep olacağını varsaydığımız 2 dakikalık kısa kesit, sizler için yeterli gelmezse videonun tamamının olacağı Blu-Ray seti 3 Aralık tarihinde satın alabilirsiniz.