Four Weddings and A Funeral Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

03.07.2019 10:12

Aynı ada sahip olan romantik komediden uyarlanan, Mindy Kaling ve Matt Warburton’ın yaratıcısı olduğu Four Weddings and a Funeral dizisine ait ilk tanıtım videosu yayınlandı. 


1990’lı yılların vazgeçilmez romantik komedileri listesinde yer alabilecek yapımlardan biri olan Four Weddings and a Funeral filmi şimdi de televizyona uyarlanıyor. Başrollerini Hugh Grant ve Andie MacDowell’ın üstlendiği 1994 yapımı filmden uyarlanan Four Weddings and a Funeral dizisi, herhangi bir aksilik olmaz ise bu sene yaz aylarında yayınlanmaya başlamış olacak. Hulu yapımı olan dizinin ilk bölümü 31 Temmuz’da yayınlanacak.

 

The Office ve The Mindy Project gibi dizileriyle sektörde adlarından bahsettirmeyi başarmış olan Mindy Kaling ve Matt Warburton’ın yaratıcılığını üstlendiği dizinin yapımcıları arasında filmin senaristi olan Richard Curtis de yer alıyor. Dizinin başrol karakterlerine hayat verecek isimlerden bazıları ise Zoe Boyle, Nathalie Emmanuel, Matt Warburton, Nikesh PatelRebecca Rittenhouse ve John Paul Reynolds olacak.