Aslan Kral Karakterlerini Seslendiren Yıldızlarla Dolu Bir Video Yayınlandı

03.07.2019 11:43

Vizyona girmesine çok kısa süre kala, yeni nesil “Aslan Kral” filminden, filmin karakterleri ve onları seslendiren sanatçılardan bir video ve filmden yeni görseller yayınlandı.

 

19 Temmuz tarihinde vizyona girişi beklenen “Aslan Kral”; sorumluluk ve cesaret gibi önemli kavramları vurgulaması ile ailecek izlenebilecek animasyonlar arasında yer alıyor. Çocuklara güzel mesajlar veren film, büyükleri de nostaljik bir serüvene çıkarıyor.

 

Jon Favreau’dan, tamamen yeni teknolojilerle hazırlanmış “Aslan Kral” filmi, geleceğin kralının doğduğu Afrika savanalarına uzanan bir yolculuğu konu alıyor. Babası Kral Mufasa’yı örnek alan Simba, soylu kaderinin yolundan gitmeyi seçer. Ancak, bu yavru aslanın gelişini kraliyetteki herkes sıcak  karşılamaz. Mufasa’nın kardeşi ve tahtın önceki varisi olan Scar, kendi planlarını yapmıştır. İhanet, trajedi ve oyunla yıkıma dönüşen Pride Rock Savaşı, Simba’nın sürülmesine sebep olur. Simba, yeni birkaç arkadaşın da yardımıyla, büyümenin ve ona ait olan şeyi geri almanın yolunu bulmak zorundadır.

 

2019 yapımı Aslan Kral, en son “CG-Prodüksiyon” tekniklerini kullanarak yaratıldı, yani film canlı prodüksiyon üretim tekniklerini içeriyor. En son teknolojinin ürünü olan “Aslan Kral” filminde Simba’yı Donald Glover; Pumbaa’yı Seth Rogen; Kamari’yi Keegan- Michael Key; Rafiki’yi John Kani; Mufasa’yı James Earl Jones; Scar’ı Chiwetel Ejiofor; Nala’yı Beyonce; Sarabi’yi Alfre Woodard; Timon’u Billy Eichner; Zazu’yu ise John Oliver seslendiriyor. Nala ve Simba’nın gençliğine ise JD McCrary ve Shahadi Wright Joseph sesleriyle hayat veriyor.

 

Heyecanla beklenen “Aslan Kral”dan yayınlanan görselleri aşağıda, videoyu ise yukarda bulabilirsiniz.