Disney, Küçük Deniz Kızı Ariel'i Canlandıracak Oyuncuya Karar Verdi!

05.07.2019 10:55
Disney, Küçük Deniz Kızı Ariel'i Canlandıracak Oyuncuya Karar Verdi!

Disney'in canlı aksiyon alanında hazırladığı yeni uyarlaması The Little Mermaid'te başrolü üstlenecek ismin Halle Bailey olacağı açıklandı. 

 

Daha önceki projeleri ile Hollywood’ta dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Rob Marshall'ın yönetmen koltuğunda oturacağı açıklanan yeni uyarlamanın başrolünün kim olacağı sonunda belli oldu. Uyarlamada başrolü Halle Bailey’in canlandıracak olması ile beraber kızıl saçları ve mavi gözleri ile ikonikleşmiş küçük deniz kızının imajı da bambaşka bir hal almış olacak. 

 

Oyuncu kadrosuna Awkwafina ve çocuk oyuncu Jacob Tremblay'in de eklenmesi ile bir kez daha gündem olmuş olan film ile ilgili bilinen son şey ise şimdiye kadar rol aldığı filmler içerisindeki 2 performansı sayesinde Oscar adaylığı hak etmiş olan başarılı oyuncu Melissa McCarthy ile Ursula rolü için görüşmeler sürdürülüyor oluşu. Ayrıca filmde, 1989 yapımı animasyonu bir kez daha hatırlatmak amacıyla, o zamanlardan beri hit haline gelmiş orijinal şarkıların yanı sıra Alan Menken ve Lin-Manuel Miranda tarafından özel olarak hazırlanan yeni şarkılar da yer alacak.