Maske Filmi Kadın Başrol İle Yeniden Çekilebilir

08.07.2019 11:04
Maske Filmi Kadın Başrol İle Yeniden Çekilebilir

25.yıldönümü yaklaşan filmin yaratıcısı Mike Richardson, verdiği bir röportajda “Maske”nin yeniden çekimi hakkında konuşarak, 1994 çekiminde Jim Carrey’nin başrolü üstlenmesi gibi, filmin tekrar çekilmesi halinde aynı şekilde başarılı bir komedyen ile çalışmak istediğini belirtti. Hatta aklında bir isim olduğunu ancak o oyuncuyu ikna edene kadar kim olduğunu açıklamayacağını da sözlerine ekledi. Buraya kadar olağan gözüken bu konuşma Richardson’ın yeniden çekim için kadın başrol isteği olduğunu söylemesiyle sıra dışı bir hal aldı! 

 

"Mutlak güçle baş etmeye çalışan başka biri hakkında bir film olmasını istiyorum." diyen Richardson, "Maske’nin tüm teması, hepimiz tıpkı Stanley Ipkiss gibi mutlak güce sahip olsaydık ne yapacağımız üzerineydi. Mutlak güç elde ettiğimizde, çoğu zaman kendi kişisel amaçlarımıza odaklanırız ve gücü iyilik için kullanma fikri insan doğamız tarafından geride bırakılır." dedi.

 

Bu bakış açısıyla değerlendirildiğinde gerçekten de Maske'nin yeniden çekiminin başrolüne seçilebilecek kadın bir başrol oyuncusu, bildiklerimizin dışına çıkmamızı ve başarılı bir çalışma ile daha “Maske” filmini izlememizi sağlayabilir gibi gözüküyor.