The Maleficent 2'den Yeni Fragman Geldi

09.07.2019 14:09

Walt Disney Pictures tarafından ilk kez 2014 yılında beyaz perdeye aktarılan, Uyuyan Güzel masalındaki gerginliğin sebebi olan kötü perilerden en bilindik olanı Malefiz'in gözünden filmleştirilen "The Maleficent"ı bir seri haline getiren ikinci film Maleficent: Mistress of Evil'ın çekimlerinin neredeyse bir yıl önce tamamlanmış olduğunu duyurmuştuk. Şimdi ise filmin vizyona girmesi için geri sayım hızlanmış durumda. Masal uyarlaması fantastik bir film olan Maleficent'ın ikinci filmine ait yepyeni bir fragmanı ise yapımcı şirket Walt Disney Studios'a ait resmi YouTube kanalından yayınlandı.

 

Bir masaldan uyarlanıyor olmasına rağmen bilindik sınırların dışına çıkarak karanlık bir dünyayı beyaz perdeye taşıyan film, kötü karakteri başrole oturttuğu için de haliyle bir çocuk filmi olmaktan çıkıyor. Serinin ikinci filmi de ilk film gibi, fantastik film severlerin olumlu eleştirilerini hak edecek gibi duruyor.

 

Malefiz rolündeki Angelina Jolie ve Aurora rolündeki Elle Fanning'in yaşadıklarını konu alacak olan "Malefiz: Kötülüğün Gücü", 18 Ekim'de vizyona girecek.