The Big Lebowski’nin Spin-Off’unun Yeni Adı ve Vizyon Tarihi Açıklandı

10.07.2019 10:57
The Big Lebowski’nin Spin-Off’unun Yeni Adı ve Vizyon Tarihi Açıklandı

Başarılı usta oyuncu John Turturro'nun başrolünü üstleneceği, Jeff Bridges başrollü 1998 yapımı kült film The Big Lebowski’nin spin-off'u olarak hazırlanmış olan, başta ismi Going Places olarak kararlaştırılmışken "The Jesus Rolls" adıyla yoluna devam eden filmin vizyon tarihi duyuruldu.

 

Big Lebowski sayesinde aşina olduğumuz Jesus Quintana karakterinin maceralarının yepyeni bir film yaratmaya yeteceğine inanan yapımcılar, yeni projeleri The Jesus Rolls filminin vizyon tarihi olarak 2020 yılının ilk aylarını seçtiklerini bildirdi. Ancak filmin vizyon tarihinin tam olarak hangi aya denk geleceği hala belirsizliğini koruyor.

 

Filmin yönetmenliğini aynı zamanda filmin başrol oyuncusu olacak olan usta oyuncu John Turturro üstleniyor. 

 

Filmin oyuncu kadrosunda Turturro'ya eşlik edecek isimlerden bazıları Susan Sarandon, Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Gloria Rauben, Pete Davidson olacak. The Big Lebowski'de Jesus Quintana karakterine eşlik eden oyuncular arasında Jeff Bridges, Steve Buscemi ve John Goodman de bulunuyordu. Bilindiği üzere Steve Buscemi'nin canlandırdığı Theodore Donald Kerabatsos karakteri 1998 yapımlı orijinal filmde ölmüştü. Ancak diğer isimlerin filmdeki akıbeti hakkında henüz bir bilgiye sahip değiliz.

 

Bu arada The Jesus Rolls'un eski adının Going Places olmasının nedeni, projenin ilk başta 1974 yılında izleyicileriyle buluşan aynı isimli filmin yeniden çekimi olarak tasarlanmış olmasıydı.