Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (12 Temmuz 2019)

12.07.2019 10:41

12 Temmuz 2019 haftasında 2’si Türk yapımı toplam 10 film vizyona giriyor.

 

Ölümcül Sular

Amerika'nın Florida eyaletinde meydana gelen 250 km hıza sahip kasırga sonrası babasını kurtarmaya çalışan Haley’nin mücadelesine odaklanıyor. Bütün uyarılara rağmen, kaybettiği babasını bulmak için, girmemesi gereken bölgelere giren Haley, ağır yaralı babasını bulur ancak bölgeden çıkmaya çalışırken, aşması gereken bir diğer engel ise timsahlardır.

 

Kaçış Planı 3

Güvenlik uzmanı Ray Breslin, Hong Kong'un en zengin iş adamının kaçırılan kızını kurtarmak üzere görevlendirilir. Ancak Ray'in kız arkadaşı da aynı kişiler tarafından kaçırılınca işler değişir. Tüm bunların arkasında, Ray'in eski iş ortağının oğlu vardır. Bu gözü dönmüş adamın aklında tek bir şey vardır: İntikam. Acaba Ray, zamana karşı yarışarak tutsakları bu adamın elinden kurtarabilecek mi?

 

Astronot Willy: Macera Gezegeni

Willy, ailesi ile uzayda seyehat ederken gemilerine bir meteor çarpması sonucu ebeveynlerinden ayrılarak farklı bir gezegene düşer. Bu gezegeni robot dostu Buck'ın yardımı ile keşfetmeye başlayan Willy, bu keşif sırasında dost canlısı uzaylı Flash ile tanışacaktır ancak bu gezegende herkes Flash kadar dost canlısı değildir.

 

Yuvaya Dönüş

Filmde annesinin vefatı ile beraber hiç tanışamadığı babasını bulmaya çabalayan bir kadının hikayesini anlatıyor. Annesi ve babasının ayrılmasına neden olan İran-Irak savaşından sonra doğan Yumi, annesini kaybettikten sonra babasının Zafer adında bir Türk Üsteğmen olduğunu öğrenen Yumi, onunla yüzleşmek amacıyla Zafer'i bulmak ister.

 

Arkadaşımın Aşkı

Daniel (Daniel Auteuil), uzun süredir görmediği arkadaşı Patrick'le (Gerard Depardieu) sokakta yürürken karşılaşır ve onu akşam yemeğe davet eder. Daniel'ın 30 yaşlarındaki yeni sevgilisi Patrick'in ilgisini çeker ve kendisini çok iyi tanıyan eşi de durumdan rahatsız olur.

 

Cin Deresi "Müsfer"

Arda, Defne, Sude ve Murat uluslararası bir şirketin düzenlediği bir yarışmaya katılır. Yarışma için önceden tespit edilememiş arkeolojik kalıntıları tespit edip bunlarla ilgili bir sunum yapmaları gerekmektedir. Arda'nın çocukluğunun geçtiği Bağırganlı Köyü'yse 900 yıllık tarihiyle bu iş için biçilmiş kaftandır. Osmanlı döneminden kalma Kaya Limanı için Çakal Tepesi'ndeki geçitlerden geçen ekip, Murat'ın yaptığı bir hatayla Müsfer cinlerinin evi olan yoldan geçmek zorunda kalırlar.

 

Colette

Willy adında başarılı bir Paris'li yazar ile evlenen Sidonie-Gabrielle Colette, büyüdüğü Fransız köyünden Paris'in şaşaalı atmosferine taşınmıştır. Evlilikleri sırasında eşi, Colette'i 'illy'nin adına kitap yazmaya ikna eder. Kitaplar büyük başarı kazanınca bu karı-koca Paris'te büyük ilgi görmeye başlar. Colette'in kendi eserleri için verdiği fikir hakkı savaşı ise hiç kolay geçmeyecektir... 

 

Ölü Adam

19. yüzyılın ikinci yarısında, kaybedecek bir şeyi olmadığını düşünen genç bir adam, Batı Amerika’nın uç kısımlarına, bilmediği bir yere muhasebeci olmak için gider. Fakat o gidene kadar yerine çoktan başkası alınmıştır. O da ‘’Hiç kimse’’ isimli dışlanmış bir Amerikan yerlisinin hayatına girmesiyle gerçek bir Batılı olmayı kendine iş edinir. Hiç kimse’yle tanışmasıyla hikaye komik ve vahşi bir hal alır. Blake’in doğasına zıt olsa da, durum Blake’i silah kullanan, kural dışı avlanan bir katile dönüştürür. Blake yavaşça kontrolünü kaybeder.

 

Amerikan Soygunu

Film, gerçekleşmiş bir olaydan esinlenen bir hikayeye sahip. Dört genç adam A.B.D. tarihinin en iddialı soygun planlarından bir tanesini gerçekleştirmeye kalkışır. Ancak bu planı yaptıktan sonra kahramanlarımız, planın üzerinde zannetikleri kadar kontrolleri olmadığını fark ederler. 

 

Kıyamet Deneyi

Ölümcül bir deney gerçekleştirmek isteyen bir grup, bir kasabanın sakinlerini silahla zapt eder. Zorla tutulan denekler, deneyde başarısız olunca grup onları infaz etmek ister. Dağ başına götürülen gruptan iki kişi kaçmayı başarır. Ejla ve Arvin, kurtulduklarını sansa da kabus henüz yeni başlamıştır.

 

İyi seyirler dileriz!