Madness in the Method'tan İlk Fragman

17.07.2019 16:38

Daha önce kayıp gençlik örneği rollerinde görmeye alışık olduğumuz Jason Mewes'in ilk yönetmenlik denemesi olan "Madness in the Method"dan ilk fragman yayınlandı.


Ayrıca Jason Mewes’nin kendisini canlandırdığı filme çok sayıda konuk oyuncu da renk katacak. Herkesin kendini canlandıracağı Madness in the Method’da New Jerseyli Jason Mewes orta yaşlara gelmesine rağmen kendisiyle özdeşleştirilmiş olan aklı beş karış havada, boş gezen delikanlı imajından bir türlü kurtulamamıştır. Ancak artık aslında o Hollywood'ta ciddi bir tanınırlığa sahip, saygı gören biri olmayı istemektedir. Bu amacına ulaşmak için doğru yol olarak gördüğü metod oyunculuğuna yönelen oyuncu rolleri için kendini o kadar zora sokar ki, bir süre sonra aklını kaçırmaya başlar. Bu kötü gelişmeler ise bizleri trajikomik bir hikayenin izleyicileri haline getirir. 

 

Filmin oyuncu kadrosunda Danny Trejo, Vinnie Jones, Stan Lee ve Kevin Smith'e ek olarak, biraz daha az rolle Teri Hatcher, Casper Van Dien, Dean Cain ve Gina Carano bulunuyor.

 

Madness in the Method Amerika'da 6 Ağustos'ta seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.