Gossip Girl En Büyük Skandallarla Geri Dönüyor!

18.07.2019 17:30
Gossip Girl En Büyük Skandallarla Geri Dönüyor!

2007 ve 2012 yıllarının en gözde dizilerinden olan “Gossip Girl” bu sefer HBO ekranlarına geri dönecek!


6 sezon olarak yayınlanmış olan “Gossip Girl” New York’un yukarı batı yakasında yaşayan bir grup zengin gencin skandallarla dolu hayatlarına ve onların dedikodularını yazan gizemli bir karaktere odaklanıyordu. Renkleri ve zenginliğiyle göz dolduran dizi, karakterleri ile de yayınlandığı dönem gündemden hiç düşmemişti. Dizinin başrollerinde Serena van der Woodsen olarak Blake Lively;
Blair Waldorf olarak Leighton Meester; Dan Humphrey olarak Penn Badgley; Nate Archibald olarak Chace Crawford; Chuch Bass olarak Ed Westwick; Jenny Humphrey olarak ise Taylor Momsen gibi isimleri izlemiştik.

 

Yeniden çekimiyle ekranlara dönecek olan “Gossip Girl” dizisinde ise bu isimlerin hiç biri yer almayacak. Yeni “Gossip Girl”, dizinin bitiminden 8 yıl sonra, aynı lisede okuyan başka bir grup gencin zengin yaşamlarını konu alacak. Ve tabii ki Gossip Girl’ün onların hayatına etkisini…

 

Dizinin yapımcılığını ise orijinal dizinin de yapımcıları olan Joshua Safran, Josh Schwartz, Stephanie Savage ve Leslie Morgenstein üstleniyor.

 

Dizinin hayranlarının merakla beklediği yeni “Gossip Girl” şu an için 10 bölümlük tek sezon olarak planlanıyor. HBO ekranlarında kendine yer bulacak dizininin, 2020 yılında izleyici ile buluşması bekleniyor.