His Dark Materials’tan Yepyeni Bir Fragman Paylaşıldı

19.07.2019 11:02

Lyra isimli bir genç kızın kayıp arkadaşını aramasının hikayesine odaklanan BBC/HBO dizisi “His Dark Materials”a ait yeni bir fragman izleyicinin beğenisine sunuldu.


Başrollerinde “Wanted”, “Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap”, “X-Men: Birinci Sınıf” gibi yapımlardan tanınan James McAvoy ve 2005 doğumlu genç oyuncu Dafne Keen’in yer aldığı dizide başka bir dünyadan olan Lyra’nın kayıp arkadaşını aramasının, bir süre sonra Dust isimli gizemli bir fenomeni arayışa dönüşmesini konu alıyor. Paralel evrenler arası seyahatlerindeki Lyra, bir başka arkadaşla daha tanışır ve iki gencin büyülü maceraları devam eder.

 

Senaryosu Philip Pullman ve Jack Thorne tarafından kaleme alınan “His Dark Materials”ın yönetmenliğini ise, farklı bölümler de farklı yönetmenler üstleniyor. Bu yönetmenler Tom Hooper, Otto Bathurst, Jamie Chiled, Euros Lyn ve Dawn Shadfort olarak değişiyor.

 

Yeni bir fragmanı yayınlanan “His Dark Materials”ın 8 bölümden oluşacak birinci sezonu ile bu yıl içerisinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.